Конкурс студентських наукових робіт

На кафедрі будівельних і дорожніх машин, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1271 від 04 жовтня 2019 року «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році», було проведено I тур студентських наукових робіт зі спеціальності «Галузеве машинобудування (Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання)». Згідно цього наказу ІІ етапі Олімпіади буде проводитися на базі Київського національного університету будівництва і архітектури. У конкурсі брали участь студенти спеціальності 133 Галузеве машинобудування ІІІ - V курсів.

За результатами робіт, для участі у ІІ етапі Олімпіади зі спеціальності «Галузеве машинобудування (Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання)» оргкомітет І етапу рекомендував наступних студентів – переможців.

 Внутренняя ссылка открывается в текущем окнеКонкурс у квітні 2020 у Київському національному університеті будівництва і архітектури.

 

 

 


Nach oben