Які зміни у сфері охорони праці

Кафедра МБЖД підвищує свою професійну майстерність.

Доцент Олена КРАЙНЮК та професор Юрій БУЦ брали участь у роботі серії вебінарів, що присвячено змінам у нормативно-правових документах з охорони праці:

1.    «Підсумки року у сфері охорони праці» 29.12.2023 -  що змінилося у сфері охорони праці в 2023-му та чого очікувати в 2024-му? Топ події у професійній сфері. Обговорювались ключові зміни в важливих нормативних документах, які вже відбулися та які ще мають статус "проєктів".

2.    «Завдання служби охорони праці наприкінці та на початку року». 20.12.2023. Підсумки року. Плануємо роботу на наступний рік: план роботи; документація з охорони праці; плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці; комісії з охорони праці.

3.     «Як забезпечити професійний розвиток фахівця з охорони праці». 28.11.2023. Складові професійної компетентності. Практичні інструменти для аналізу знань та навичок з ОП. Створення індивідуальної програми професійного розвитку. Як розвивати систему мотивації для ефективного залучення до питань ОП.

 

 


Nach oben