Міжнародне підвищення кваліфікації «Digital Teaching 2022» викладачів кафедри АКІТ

Завідувач кафедри автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології професор Гурко Олександр Геннадійович і доценти кафедри Філь Наталія Юріївна та  Біньковська Анжела Борисівна завершили курс підвищення кваліфікації «Digital Teaching 2022» у віртуальному просторі Технічного університету Дрездена.

Міжнародне підвищення кваліфікації «Digital Teaching 2022» було організовано на базі технічного університету Дрездена (TU Dresden) для науково-педагогічних працівників українських вищих навчальних закладів у сфері цифрового навчання. Вебінари проходили у онлайн режимі за допомогою Zoom. Формат вебінарів передбачав активну роботу з різними онлайн-ресурсами та обробку документів у синхронному форматі, а також роботу у малих групах. В ході проведення вебінарів викладачі кафедри АКІТ отримали змогу обговорити актуальні питання цифровізації навчання з колегами інших ЗВО.

Викладачі кафедри АКІТ професор Гурко О.Г., доценти Філь Н.Ю. та Біньковська А.Б. отримали сертифікати про участь у міжнародному стажуванні з метою підвищення кваліфікації за напрямком «Digital Teaching: Технології цифрового навчання» на базі Технічного університету Дрездена (обсяг 3 кредити/90 годин).

Всі учасники висловлюють велику подяку організаторам вебінарів, зокрема спікеру Маріанні Новосоловій, за насичену та плідну програму вебінарів, її високий професійний рівень та актуальність запропонованих тем.


Nach oben