Професійне самовдосконалення викладачів кафедри АКІТ

Професійне самовдосконалення викладачів ВНЗ відбувається у двох взаємопов'язаних формах – самоосвіта і самовиховання. Основним змістом самоосвіти є вдосконалення наявних у людини знань, умінь і навичок з метою досягнення бажаного рівня професійної компетенції. Основною формою самоосвіти є участь у онлайн семінарах.

Доцентка кафедри АКІТ Біньковська А.Б. взяла участь у ІІI Відкритий навчально-методичний семінар «Актуальні питання організації навчальної діяльності в умовах цифрової трансформації освіти», який проводив факультет Програмної інженерії та бізнесу Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» запрошує до участі у ІІI-ому Відкритому навчально-методичному семінарі «Актуальні питання організації навчальної діяльності в умовах цифрової трансформації освіти», який проходитиме 6-10 травня 2024 р.

Протягом тижневого Семінару кращі спеціалісти провели серію лекцій та майстер-класів у сфері організації та впровадження освітньої діяльності у нових реаліях сьогодення.
Розглянуто на прикладах процес розробки навчальних ігор та активностей за допомогою графічного редактора Canva.

Після завершення Семінару кожен учасник отримав сертифікат з номером, темами занять, кількістю годин (30 годин загалом, 1 кредит ЄКТС).    


Nach oben