Зустріч з роботодавцями

24 липня 2023 року завідувач кафедри АКІТ проф. Гурко О.Г. і доцент кафедри Ільге І.Г. зустрілись з генеральним директором АТ «ХТЗ» Аносовим Вадимом Івановичем.    

В ході зустрічі були обговорені питання науко-дослідного співробітництва між викладачами кафедри та АТ «ХТЗ».

Велику увагу було приділено змісту освітніх програм підготовки молодших бакалаврів, бакалаврів та магістрів за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», ретельно розглянуто унікальність програм, компетенції та програмні результати, освітні компоненти та інші важливі аспекти. Доцент Ільге І.Г. розповів про зміст основних дисциплін за освітніми програмами всіх рівнів підготовки.

Аносов В.І. підкреслив, що вимоги до рівня компетентності та складу компетенцій задаються сферою професійної діяльності, тобто роботодавцями, державою, суспільством, у тому числі самими студентами та їхніми батьками. Також Вадим Іванович висловив свої питання та зауваження.

Розглянуті питання, щодо використання АТ «ХТЗ», як бази для проходження практики для студентів, які навчаються за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

В ході зустрічі було розглянуто питання про впровадження дуальної освіти як однієї з освітніх технологій, яка забезпечує необхідну практичну підготовку кваліфікованих компетентних фахівців.

Щиро дякуємо, генеральному директору АТ «ХТЗ» Аносову Вадиму Івановичу за активне обговорення всіх питань, що дасть можливість актуалізувати та удосконалити освітні програми, забезпечуючи високу якість підготовки фахівців за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».    


Nach oben