АКРЕДИТАЦІЯ НА КАФЕДРІ БУДІВЕЛЬНИХ І ДОРОЖНІХ МАШИН

З 13 по 15 лютого 2024 року відбулася акредитаційна експертиза освітньої програми: «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні  машини і обладнання» першого (бакалаврського)_рівня вищої освіти за спеціальністю 133 "Галузеве машинобудування" у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті (ХНАДУ).

Акредитаційна експертиза відбулася з використанням сучасних технічних засобів відеозв’язку, що сприяло ефективному та зручному процесу оцінювання. В рамках цього заходу також відбулася відкрита зустріч з представниками різноманітних академічних закладів, які мають значний досвід в галузі машинобудування.

До складу експертної групи входили: голова - Мартинюк Андрій Віталійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри галузевого машинобудування та агроінженерії (Хмельницький);

Герасимчук Олександр Павлович, кандидат технічних наук (Луцький національний технічний університет);

Жила Ігор Валерійович (Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка").

Експертна група проаналізувала освітньо-професійну програму та іншу інформацію, необхідну для формулювання обґрунтованого оцінювання за відповідними критеріями та підкритеріями, також відзначила високий рівень організації запланованих зустрічей, вчасність, якість та повноту подачі інформації за запитами та розуміння усіма учасниками фокус-груп сутності роботи експертної групи. Всі заплановані зустрічі відбулися згідно затвердженої Програми. Спілкування проходило в робочій доброзичливій атмосфері. Всі учасники фокус-груп висловили думку про спокійну і теплу атмосферу спілкування, надання сумісних ідей, які можливо втілювати найближчим часом задля найкращої розбудови галузевого машинобудування всієї країни.

Всім Миру, нехай здійснюються творчі задуми, буде добрим здоров’я і гарний настрій стане запорукою успішної та плідної праці.


Nach oben