Будівництво Майбутнього: Профорієнтація від Кафедри Будівельних і Дорожніх Машин на Міському Рівні

Профорієнтаційна робота кафедри БДМ у коледжах є ключовим елементом створення успішного та збалансованого освітнього середовища. Ця робота спрямована на те, щоб допомогти студентам зрозуміти свої інтереси, навички та потенціал, а також налагодити зв'язок між навчанням і майбутньою професійною кар'єрою.

Завдяки профорієнтаційній роботи кафедра БДМ в коледжах допомагає студентам зробити обдуманий вибір стосовно своєї майбутньої кар'єри, розвивати необхідні навички та забезпечувати їх успішний перехід на ринок праці.

1 лютого представники кафедри БДМ доцент Щукін О.В. і доцент Олєйнікова О.М. прийняли участь у розширеному заході, направленому на профорієнтаційну роботу зі студентами коледжів, разом з іншими університетами міста Харкова, наприклад, Харківський національний університет міського господарства Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії, Харківського національного університету внутрішніх справ факультет № 6. Була надана розгорнута інформація щодо університету в цілому, так і окремо щодо спеціальності 133 "Галузеве машинобудування": основні переваги під час навчання і перспективи у майбутньому працевлаштуванні. Дякуємо за запрошення і сподіваємось продовжити роботу з кожним окремим абітурієнтом, який був присутній на цьому заході.    


Nach oben