Профорієнтаційний захід у Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва

1 березня 2024 року в Полтавському фаховому коледжі транспортного будівництва відбувся важливий профорієнтаційний захід, організований представниками Механічного факультету, кафедри будівельних і дорожніх машин Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ). Декан Механічного факультету Єфименко Олександр Володимирович очолив цю зустріч, спрямований на надання студентам коледжу унікальної можливості дізнатися більше про професійні перспективи у галузі проєктування і експлуатації будівельних і дорожніх машин.

Кафедра будівельних і дорожніх машин ХНАДУ вже давно займається активною профорієнтаційною роботою серед молоді, але організація офлайн заходу у співпраці з Полтавським фаховим коледжем транспортного будівництва є пріоритетним напрямком, адже на базі цього коледжу знаходиться консультаційний центр ХНАДУ у місті Полтава.

На заході студенти коледжу мали можливість ознайомитися з різноманітними аспектами професійного вибору у проектуванні і експлуатації будівельних і дорожніх машин. Фахівці кафедри ХНАДУ поділилися своїм досвідом та знаннями з майбутніми абітурієнтами, провівши цікаві та інформативні заняття.

Декан Механічного факультету Єфименко Олександр Володимирович підкреслив важливість знань і навичок у сфері машинобудування, а також надав учням коледжу важливі поради щодо подальшого професійного розвитку та вибору майбутньої кар'єри.

Такі заходи не лише сприяють розвитку професійних компетенцій студентів, але й сприяють зміцненню партнерських зв'язків між навчальними закладами професійно-технічної освіти та вищими навчальними закладами, розширюючи можливості для молоді у побудові успішної кар'єри в галузі машинобудування.


Nach oben