Студентка Erasmus+ поділилася досвідом свого тижня

Життя студента за обміном програмою Erasmus+ завжди наповнене подіями та можливостями. Початок тижня для нашої студентки пройшов у аудиторії, де відбулися лекції з безпеки та аналізу ризиків в хімічній промисловості. Тема "Хімічна промисловість" виявилася дуже цікавою, розкриваючи важливі аспекти безпеки у цій галузі.

Вівторок продовжився зануренням у тему безпеки та аналізу ризиків, знову присвяченою хімічній промисловості. Це дозволило студентці ще глибше зануритися в цю сферу та розширити свої знання.

Середа стала днем перерви у практичних заняттях, і студентка використала цей час для вирішення організаційних питань та адаптації до нових умов навчання.

У четвер розпочався з цікавої лекції на тему моделювання потоків за допомогою машинного навчання. Після цього студентка взяла участь у вітальній зустрічі з іншими учасниками програми Erasmus+, де змогла познайомитися зі своїми колегами та поділитися досвідом.

День завершився захоплюючим заходом "День відкритих дверей" у Forschungszentrum 3H, де студентка отримала можливість познайомитися з майбутніми можливостями в галузі досліджень та розвитку.

Це лише початок пригоди для нашої студентки за обміном програмою Erasmus+, і ми з нетерпінням чекаємо на подальші звіти про її навчальний досвід та враження від життя в іншій країні!  


Nach oben