Успішне завершення захисту кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності "Галузеве машинобудування"!

17-21 червня 2024 року екзаменаційні комісії №1 та №2 з захисту кваліфікаційних робіт провели екзаменаційні сесії для здобувачів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування".

Протягом тижня 98 здобувачів успішно представили та захистили свої кваліфікаційні роботи, продемонструвавши ґрунтовні знання та практичні навички, здобуті протягом навчання.

Члени екзаменаційних комісій, до складу яких увійшли досвідчені фахівці та науковці, а також представники роботодавців, високо оцінили рівень підготовки випускників, відзначивши: актуальність тем досліджень, глибину опрацювання матеріалу, чіткість викладення, практичну цінність результатів.

Захист проходив на спеціально розробленому і адаптованому курсі: «Кваліфікаційна робота». Платформа Moodle, за словами комісії, добре підійшла для проведення захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів з галузевого машинобудування.

Вітаємо здобувачів з успішним захистом! Їхні знання, навички та дослідницький досвід стануть їм міцним фундаментом для успішної кар'єри в галузі машинобудування.

Бажаємо їм нових звершень та плідних творчих років!


Nach oben