Всеукраїнська науково–практична конференція «Наука та технології у сучасному розвитку галузевого машинобудування»

25 жовтня 2023 року кафедра будівельних і дорожніх машин Харківського національного автомобільно-дорожнього університету проводить Всеукраїнську науково–практичну конференцію здобувачів вищої освіти і молодих учених «Наука та технології у сучасному розвитку галузевого машинобудування». Для участі у конференції запрошуються науковці, фахівці, експерти, студенти, інженери, аспіранти, молоді вчені, роботодавці та стейкхолдери.

ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ

1.Сучасне комп’ютерне моделювання у машинобудуванні; 2.Сучасні проблеми проектування та експлуатації гідроприводів мобільних машин; 3.Підвищення надійності машин; 4.Розвиток штучного інтелекту у галузевому машинобудуванні; 5.Підвищення ефективності машин для прокладання підземних комунікацій; 6. Сучасні проблеми проектування підйомно-транспортних машин і обладнання.

МОВА КОНФЕРЕНЦІЇ

Робоча мова конференції: українська і англійська. Заявки на участь, надання матеріалів статей або тез для публікації необхідно направляти в електронному вигляді до 20.10.2023 на електрону адресу кафедри: kaf_bdm@remove-this.ukr.remove-this.net

 

 


Nach oben