Засідання секції "Будівельно-дорожні машини" на 88-й Міжнародній Науково-технічній та Науково-методичній конференції

 Університетська спільнота та стейкхолдери знову зібралися, щоб обговорити передові досягнення та новітні дослідження з галузі машинобудування. На базі кафедри будівельних і дорожніх машин відбулося засідання секції "Будівельно-дорожні машини" на 88-й Міжнародній Науково-технічній та Науково-методичній конференції університету.

Дана конференція, яка відбулася 15 травня о 12:30, стала місцем зустрічі провідних вчених, виробників та практиків у галузі машинобудування фахівців інноваційних будівельно-дорожніх технологій. Цього разу захід був виключно віртуальним, з використанням платформи Zoom, це дозволило учасникам бути у безпеці та приєднатися безпосередньо з місць їх перебування на даний час.

Під час засідання секції обговорювалися широкий спектр тем, від новітніх розробок у сфері конструкцій та матеріалів до використання передових технологій у будівництві та дорожньому будівництві. Учасники мали можливість ділитися своїми досвідом, висловлювати погляди та обмінюватися ідеями для подальших досліджень та розвитку сфери.

Засідання секції "Будівельно-дорожні машини" на 88-й конференції стало ще одним успішним кроком у спільній місії сприяти науковому прогресу та інноваціям у машинобудівній галузі. Велика подяка організаторам за можливість обміну технологіями, знаннями та досвідом, що надихає на подальші досягнення та співпрацю.  


Nach oben