Стажування від партнера кафедр АКІТ і КТМ компанії «EPAM»

Компанія «EPAM» - партнер кафедр АКІТ і КТМ запрошує викладачів вишів на всеукраїнську комплексну програму стажування Teachers Internship.

Програма стажування Teachers Internship направлена на допомогу викладачам збагатити теоретичні знання практичним проєктним досвідом і дозволить побачити роботу IT-компанії «зсередини». Стажування в компанії «EPAM»  наддасть можливість краще розуміти сьогоднішні реалії ІТ сфери та передавати студентам максимально прикладні та актуальні знання і навички для успішної кар'єри в майбутньому.

Головна особливість Teachers Internship полягає у тому, що програма не фокусується на певній технології, а дає широке розуміння сучасної IT-галузі. Разом із оглядом прикладних спеціалізацій, таких як Java, DevOps, QA, Frontend слухачі вивчають основи проєктного менеджменту, методології Scrum, інструменти Git та Jira тощо.

Програма стажування проводиться спілько компанією ЕРАМ та Асоціацією "IT Ukraine" та за підтримки Kharkiv IT Cluster.

Освітня програма абсолютно безкоштовна і проходитиме онлайн, тому компанія відкриває віртуальні двері до найбільшої ІТ компанії України вчителям та викладачам всіх вузів та шкіл країни.

ОРГАНІЗАЦІЙНІ ДЕТАЛІ:

Тривалість навчання: 3 тижні

Прийом заявок: до 31.01.2023, 9:00 AM

Початок навчання: 01.02.2023

Формат: онлайн, щоденні заняття з середньою тривалістю 1,5-3 години

Після закінчення стажування учасники отримають актуальні теоретичні знання + практичний проєктний досвід, а також побачать роботу IT-компанії «зсередини». Учасники, які успішно пройдуть все стажування, отримають сертифікат від ЕРАМ та Асоціації "IT Ukraine"

Більше інформації  training.epam.ua/Training/Details/3529