Modern Directions and Movements in Science, Люксембург

Ми раді повідомити, що магістр спеціальності 175 - Інформаційно-вимірювальні технології Крайнюк Максим (група ММ-51-23) та студентка 3 курсу Галицька Ліана (група ДЕ-32-21) успішно представили наш університет на IV Міжнародній науково-практичній конференції "Modern Directions and Movements in Science", яка проходила 16-18 червня 2024 року у Люксембурзі.

Студенти під керівництвом доцента кафедри МБЖД Олени Володимирівни Крайнюк представили свої дослідження та інноваційні розробки, які отримали схвальні відгуки від міжнародної наукової спільноти. Участь у такій престижній конференції є важливим кроком у їхньому науковому та професійному розвитку, а також підтверджує високий рівень підготовки наших студентів.

Щиро вітаємо Максима та Ліану з їхнім досягненням! Бажаємо їм подальших успіхів у навчанні, нових наукових відкриттів та професійного зростання. Ми впевнені, що їхні знання та наполегливість принесуть ще багато досягнень, як в академічній сфері, так і в майбутній кар’єрі.

Наш університет пишається своїми студентами та викладачами, які активно беруть участь у міжнародних наукових заходах, представляючи наш навчальний заклад на світовій арені.

 

Бажаємо подальших успіхів та нових звершень!

 

 


Nach oben