Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі метрології та безпеки життєдіяльності

З 17 по 20 червня 2024 року на кафедрі метрології та безпеки життєдіяльності відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».

Ця подія є надзвичайно важливою для наших студентів та університету в цілому, адже спеціальність «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» відіграє ключову роль у забезпеченні точності та надійності вимірювань в різних галузях науки і техніки. Випускники цієї спеціальності стають висококваліфікованими фахівцями, які володіють новітніми інформаційно-вимірювальними технологіями і здатні ефективно впроваджувати їх в охорону праці та безпеку життєдіяльності на всіх рівнях.

Щиро вітаємо наших студентів із успішним захистом дипломних робіт! Ваша наполегливість, знання та праця привели до цього важливого етапу у вашому житті. Ми пишаємося кожним з вас і впевнені, що ви досягнете великих успіхів у своїй професійній діяльності.

Бажаємо вам творчих та наукових звершень, продовження навчання в магістратурі, подальшого розвитку і зростання як професійних спеціалістів. Нехай ваш професійний шлях буде наповнений новими досягненнями, цікавими проєктами та безмежними можливостями для реалізації вашого потенціалу.

Університет завжди буде підтримувати вас у ваших починаннях і радо зустріне вас на наступних етапах вашого навчання і кар’єри. Успіхів вам і натхнення у всіх ваших майбутніх починаннях!


Nach oben