Профорієнтаціна робота

16 вересня 2020 року представники механічного факультету та приймальної комісії провели профорієнтаційну зустріч у Новомосковську та Павлограді.

Свідомий вибір майбутньої професії — це впевненість у своєу майбутньому, моральне задоволення від життя, висока самооцінка від своєї значимості на ринку праці.

Вибір  професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці обравши університет та спеціальність. Цей вибір має значення як для самої людини, так і для суспільства.

Профорієнтаційна роботи з майбутніми абітурієнтами - це підготовка їх до свідомого вибору професії.

Представники механічного факультету та приймальної комісії систематично проводять різні форми профорієнтаційні роботи. 16 вересня 2020 року  Щукін Олександр Вікторович, Орел Олександр Володимирович, Рєзніков Олександр Олександрович та Поляков Євген Олександрович відвідали Новомосковськ та Павлогрд з метою представлення вищого навчальниого закладу, розповіли про умови вступу, запросили на дні відкритих дверей та на навчання. Також, ознайомлили учнів з проблемою професійного самовизначення, формування в молоді реального погляду на вибір професії, мотивації до вибору актуальних на ринку праці професій.

Майбутні абітурієнти активно брали участь в обговоренні, задавали питання стосовно вступу та особливостей навчання в ХНАДУ. 

 

 


Nach oben