Innovative development of science, technology and education. Vancouver, Canada.

Університет завжди прагне підтримувати актуальність тем, які вивчаються студентами. В рамках курсу "Охорона праці" студенти мають можливість розробляти індивідуальні проєкти та займатися науково-дослідницькою роботою. Наші студенти, Крікунов Д. В. та Оданець В. В. (група Д-31-21) під керівництвом доцента кафедри МБЖД Олени Володимирівни Крайнюк представили результати своєї наукової роботи на міжнародній науковій конференції. Тема їх дослідження: "Моніторинг оцінки ризику для об'єктів критичної інфраструктури та їх працівників під час воєнного стану" відображає важливість та актуальність питань безпеки в сучасному світі.

Роботу було представлено на  міжнародній науковій конференції

Innovative development of science, technology and education. Proceedings of the 8th International scientific and practical conference. Vancouver, Canada.

Ми щиро вітаємо студентів  із успішною презентацією їх дослідження на міжнародній науковій конференції. Це значне досягнення для наших студентів та відзначення їхньої праці та наполегливості. Бажаємо їм подальших успіхів у науковій та професійній діяльності, нових цікавих відкриттів та перемог у майбутніх проєктах!


Nach oben