Перспективи розвитку автомобільного транспорту та інфраструктури

Перспективи розвитку автомобільного транспорту та інфраструктури

 

Викладачі кафедри МБЖД Михайло Миколайович Кравцов, Юрій Васильович Буц, Олена Володимирівна Крайнюк взяли активну участь у Третьої міжнародній науково-практичній конференції «Перспективи розвитку автомобільного транспорту та інфраструктури», 5-7 грудня 2023 р.

М.М. Кравцов на пленарному засіданні виступив із доповіддю  «Небезпека акумуляторних електро- та гібридних транспортних засобів та їхньої інфраструктури».

Ю.В. Буц, О.В. Крайнюк представили дослідження на тему «Актуальні питання безпеки дорожнього руху та аналіз дорожньо-транспортних пригод в Україні»

Мета конференції: наукова, експертно-аналітична та інформаційна підтримка держави зокрема в умовах воєнного часу у визначенні стану, нагальних потреб і проблем, тенденцій, перспектив і доцільних стратегій розвитку автомобільного транспорту, інфраструктури та суміжних галузей з огляду на міжнародну інтеграцію і глобальні виклики, обмін досвідом і синергія.

Основні тематичні напрями конференції охоплюють широке коло актуальних питань транспортної, дорожньої, пов'язаних машинобудівної, енергетичної, телекомунікаційної та інших суміжних галузей.

Програма конференції

 

 


Nach oben