Підсумки міжнародного конкурсу студентських культурно-мистецьких робіт іноземними мовами

Міжнародний конкурс студентських культурно-мистецьких робіт іноземними мовами «Мультикультурні спільноти: як вони живуть», який було організовано та проведено кафедрою іноземних мов Харківського національного автомобільно-дорожнього університету за підтримки Управління у справах сім`ї та молоді Департаменту у справах сім`ї, молоді та спорту Харківської міської ради, завершено. Роботи до участі в конкурсі приймались з 15 жовтня до 15 листопада 2021 року, протягом місяця їх вивчали й оцінювали члені журі. Отже, підсумки підведено.

Цього року вперше було започатковано категорію «Відеопроєкт», а загалом у конкурсі взяли участь 111 письмових робіт та відеопроєктів від 123 учасників з 11 навчальних закладів України (ХНАДУ, ХНУБА, НТУ «ХПІ», ХНАУ ім. М. Є. Жуковського «ХАІ», ДДТУ, НУБіП, НЮУ імені Я. Мудрого) та зарубіжжя (Білорусь (Belarussian State University), Польща (Pomeranian Academy in Slupsk), Китай (Université des Postes et Télécommunications de Nanjing), США (Texas A& M University-Commerce)).

До участі було представлено 100 робіт англійською мовою, 9 – німецькою та 2 – французькою.

Переможців конкурсу нагороджено дипломами І, ІІ і ІІІ ступеня у 10 номінаціях відповідно, а іншим надано сертифікат учасника.

Вітаємо усіх учасників конкурсу та переможців!


Nach oben