Розумний транспорт та інтегровані транспортні технології

Доцент кафедри МБЖД Олена Володимирівна Крайнюк брала участь у міжнародній науково-технічній конференції «Розумний транспорт та інтегровані транспортні технології», що проведено на факультеті транспортних систем 21-22 листопада 2023 р. Подія стала платформою для представлення важливих наукових розробок і дискусій з транспортної безпеки.

На конференцію представлено результати роботи за темою «Розумне навчання для безпеки: використання чат-ботів та штучного інтелекту в курсі «Охорона праці» для студентів транспортних спеціальностей».

Крім цього, під керівництвом О.В. Крайнюк, студентка Бєляєва Вероніка представила науково-дослідну роботу «Нові підходи до безпеки перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом». Ця робота виконана в рамках курсу «Охорона праці». Звернення уваги студентів на такі важливі теми та їх активна участь у науково-дослідних роботах свідчать про серйозний підхід до вивчення та розв'язання проблем безпеки на транспорті.

Висловлюємо подяку студентам, які займаються науково-дослідною роботою в цій галузі, та побажання успіхів у подальших наукових зусиллях. Їхня праця важлива для розвитку сучасних підходів до транспортної безпеки і має потенціал вплинути на практичне впровадження новітніх технологій в цій сфері.


Nach oben