ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ !

Студенти кафедри АКІТ взяли активну участь у Всеукраїнському творчому конкурсі наукових робіт «Автоматизація процесів керування, приладобудування та комп’ютерно-інтегровані технології», який  проходив 29 червня 2023 року на базі Центрально українського національного технічного університету, м. Кропивницький.

В результаті проведення попереднього рецензування до другого етапу конкурсу було відібрано 49 робіт з 20 вищих навчальних закладів України.

За результатами проведення конкурсу бакалавр Кисляков О.Б. з роботою «Інформаційна технологія та модель підбору персоналу для реалізації стартапу у нечітких умовах» нагороджено дипломом ІІ ступеня у напрямі «Інформаційні технології в автоматизації». Керівник, доцент кафедри АКІТ Філь Н. Ю.

Роботи студентів Каплуна Б.А. і Лобачкова О.Р. «Звуковий сигналізатор граничних режимів роботи екскаватора» керівник доцент кафедри АКІТ Біньковська А.Б. отримала диплом учасника.

Робота студента Древаль І.В. «Оцінка ергономічних показників кабіни екскаватору в нечітких умовах» керівник доцент кафедри АКІТ отримала диплом учасника.

Бажаємо всім подальших успіхів в професійній і науковій діяльності!    


Nach oben