Захист бакалаврських робіт спеціальності АКІТ завершено!

 21–23 червня 2023 року студенти механічного  факультету та центру освітніх послуг спеціальності АКІТ захищали свої бакалаврські роботи у режимі онлайн.    

З вітальним словом до студентів та членів комісії звернувся завідувач кафедри АКІТ професор Гурко О.Г., який побажав студентам на високому рівні представити результати своїх досліджень. Секретар ГЕК доцент Кононихін О.С. ознайомив з регламентом проведення захисту бакалаврських робіт.

Обрані теми бакалаврських робіт були цікаві та різноманітні, присвячені актуальним питанням розробки систем автоматизації та комп’ютерно-інтегрованим технологіям, розробці роботів. Результати роботи обґрунтовувались математичними формулами  та візуалізувались таблицями, графіками, що давало можливість повніше розкривати зміст задач, винесених на захист. З метою повнішого розкриття сутності бакалаврської роботи всім здобувачам ставилось декілька запитань, на які комісія отримувала ґрунтовні відповіді.

Всього було представлено 27 дипломних робіт, оцінку «відмінно» отримали 9 бакалаврів, оцінку «добре» - 18 бакалаврів.

Бажаємо всім випускникам ХНАДУ реалізації задумів і творчих планів, натхнення, оптимізму, наполегливості, особистих досягнень, кар’єрних здобутків та  успішного вступу до магістратури!


Nach oben