ЗАПОБІГАННЯ ВИНИКНЕННЮ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ, РЕАГУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЯ ЇХ НАСЛІДКІВ

ЗАПОБІГАННЯ ВИНИКНЕННЮ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ, РЕАГУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЯ ЇХ НАСЛІДКІВ

29 лютого 2024 року на базі Національного університету цивільного захисту України відбувся круглий стіл на тему «Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків».

Професор кафедри МБЖД Ю.В. Буц та доцент О.В. Крайнюк взяли участь у круглому столі. Учасники науково-практичного заходу обговорювали методи та засоби, спрямовані на запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, а також реагування та подальшу ліквідацію їх наслідків. В рамках заходу були розглянуті такі теми, як акустичний моніторинг масштабних пожеж з використанням рідких органічних речовин у міському середовищі, аналіз стійкості будівель до обвалення внаслідок пожежі, оцінка відповідності вогнезахисту деревини та робота телекомунікаційних систем у сфері цивільного захисту. Висвітлення цих тем дало можливість учасникам отримати важливі знання і досвід, особливо актуальні у військовий час, та обмінятися думками та поглядами на дану проблематику.

Викладачами кафедри МБЖД підготовлено роботу на тему «ЗАКОНОПРОЄКТ «БЕЗПЕКА І ЗДОРОВ’Я ПРАЦІВНИКІВ ПІД ЧАС РОБОТИ»: ОСНОВНІ НОРМИ ТА АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ»

Круглий стіл послужив місцем, де науковці та практики з області цивільного захисту обмінялися досвідом та поглядами. Це сприяло глибокому розумінню важливості набутих знань, особливо в контексті потенційних військових загроз. Бажаємо всім учасникам успіхів у впровадженні цих ідей у практичну діяльність та зміцнення системи цивільного захисту. 


Nach oben