КРЕАТИВНІ ПІДХОДИ ТА МЕТОДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ НА КАФЕДРИ АКІТ

 

 

21 вересня 2023 року до Дня винахідника і раціоналізатора відбулась онлайн-конференція «Винахідники і науковці: разом до Перемоги». В конференції взяли участь викладачі кафедри АКІТ, зокрема завідуючий кафедри професор Гурко О.Г і доцент Філь Н.Ю., які представили роботу «ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ КРІЗЬ ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ» В роботі проведено аналіз організації виробничої практики на кафедри АКІТ для студентів 3 курсу разом з партнером кафедри АКІТ ХНАДУ НВО «Транссистема».

Студентам було запропоновано кейсові завдання, що імітують виробничі ситуації, а їх виконання перевірялися спільно керівниками практики від ХНАДУ та НВО «Транссистема». За такою схемою влітку 2022-2023 навчального року практику пройшло 13 студентів. Студентам було цікаво виконувати індивідуальні завдання. Підсумкове оцінювання звіту про проходження практики підтвердили сформованість у студентів передбачених програмою практики компетенцій. За результатами практики представники виробництва відібрали двох найкращих студентів (О. Будрій та А. Купцова), що будуть виконувати дипломне проєктування під керівництвом фахівців НВП «Транссистема».

Кафедра АКІТ  ХНАДУ висловлюють щиру подяку керівництву НВО «Транссистема», зокрема, генеральному директору, к.т.н. В.Б. Татаринському, за ентузіазм та витрачений час при передачі студентам професійних знань. Необхідно відзначити роль та ентузіазм технічного директора, к.т.н. Рибалко Р.І. який для студентів став зразком професіонала у своїй справі, прикладом для наслідування

Цікава практика є головним і дуже важливим елементом, що впливає на мотивацію студентів до навчання.     


To top