Обговорення ОП на 2024-2025 н. р. зі спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Харківського національного автомобільно-дорожнього університету запрошує всіх, хто бажає взяти участь у громадських обговореннях проєктів освітніх програм на 2024/2025 навчальний рік зі спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» для першого (бакалавр) і другого (магістр) рівнів вищої освіти.

Внешняя ссылка открывается в новом окнеНа сторонці  виставлені проєкти ОП магістра та бакалавра зі спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

Нам важлива думка всіх небайдужих до якості вищої освіти в Україні, зокрема: роботодавців, представників бізнес-структур, випускників, здобувачів, науково-педагогічних працівників та інших стейкхолдерів.

Просимо зауваження, пропозиції або побажання надсилати до 15.04.2024 р. за адресами gurko@khadi.kharkov.ua або akit@khadi.kharkov.ua.    


To top