ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ НА КАФЕДРІ АКІТ

23 грудня о 8.45 на засіданні екзаменаційної комісії кафедри АКІТ ХНАДУ почався публічний онлайн захист магістерських робіт здобувачів рівня вищої освіти «магістр» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Головою комісії було запрошено к.т.н. генерального директор «НВО Транссистема» Татаринського В.Б.

Тематика магістерських робіт відповідає вимогам сьогодення і спрямована на практичну реалізацію на підприємствах. В роботах достатньо глибоко розкрито теоретичний аспект досліджень, а їх практична значущість визначається методами, які було використано в роботах.

Всі представлені магістерські роботи відзначаються високим рівнем теоретичної та практичної підготовки, володіння методикою наукового пошуку.

Захист засвідчив високий рівень теоретичної підготовки студентів, їх вміння аналізувати, порівнювати, узагальнювати, обґрунтувати результати та висновки.

При відповідях на додаткові питання магістранти показали достатній рівень володіння матеріалами дослідження, відповіді були ґрунтовними та точними, показали обґрунтованість прийнятих рішень та достовірність отриманих даних. 

За результатами навчання і захисту дипломної роботи Кудирко Софія Сергіївна отримала диплом з відзнакою.    


To top