Пріоритети кафедри будівельних і дорожніх машин

Пріоритетним напрямом розвитку кафедри будівельних і дорожніх машин є забезпечення високого рівня фахової підготовки студентів. Кафедра має стати центром якісної підготовки фахівців у сфері машинобудування, провідним осередком науково-теоретичного і практичного дослідження сучасних проблем галузевого машинобудування шляхом накопичення професійного професорсько-викладацького складу кафедри, створення позитивного іміджу кафедри та університету в цілому.

У широкому розумінні основні механізми реалізації програми відображаються у забезпеченні інтеграції науки і освіти з підприємствами та установами, у розвитку зв’язків кафедри з провідними організаціями, які формують попит на випускників кафедри, використанні всіх існуючих можливостей для інтелектуального, кадрового та матеріального забезпечення навчального процесу.

Викладання ведеться за новітніми програмами, які базуються на досягненнях сучасної методики з використанням англійської мови. Викладачі кафедри забезпечують діяльність на всіх рівнях та дисциплінах англійської мови. Нещодавно отримала сертифікат В2 Olieinikova Oleksandra. Колектив кафедри пишеться молодими і талановитими кадрами!


To top