Результати та Перспективи захисту Дипломних Робіт Магістрів

З 18 по 22 грудня Екзаменаційні комісії №1 та №2 провели захист дипломних робіт здобувачів магістратури. За цей час було розглянуто та заслухано 92 роботи від майбутніх фахівців, що отримали освіту за освітньою програмою. Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання.

Екзаменаційна комісія №1 оголосила результати захисту 42 дипломних робіт. З цього числа 37 робіт були представлені здобувачами механічного факультету та 5 робіт - Центру освітніх послуг.

Екзаменаційна комісія №2 в свою чергу оцінила та обговорила 46 дипломних робіт. Із загальної кількості 44 роботи були представлені здобувачами механічного факультету, а 2 роботи – здобувачами Центру освітніх послуг.

Захист дипломів – це важливий етап у навчанні здобувачів вищої освіти, який вимагає від них великого напруження та професійної підготовки. Високі результати захисту (якісний показник – 85,7%.) свідчать про високий рівень освіти та відповідальність як студентів, так і викладачів.

 

Бажаємо всім випускникам подальших успіхів у професійному розвитку та віримо, що їхні знання та навички будуть високо оцінені на ринку праці.


To top