СТВОРЕННЯ ФАКУЛЬТАТИВУ З ДИСЦИПЛІНИ: «ОСНОВИ ПРОГРАМУВАННЯ» НА ОСВІТНІЙ ПРОГРАМІ 133 ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ «ПІДЙОМНО-ТРАНСПОРТНІ, БУД

     Неможливо уявити сучасного бакалавра, який не розбирається у комп'ютерній техніці та не знає основ програмування. На освітній програмі: 133 Галузеве машинобудування «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання» бакалаврського рівня навчаються студенти після школи і після технікумів. Щойно прийнята група М - 16т1 - 22 випускники технікуму. Актив групи, передивляючись силабуси навчальних дисциплін, сформував потребу у вивченні на більш глибокому рівні цієї дисципліни. На загальних зборах групи староста Сергій Дорошенко запросив куратора Олександру Олєйнікову, гаранта освітньої програми Валерія Шевченко, заступника завідувача випускової кафедри будівельних і дорожніх машин Ігоря Пімонова і аналізували питання з розширення складової цієї дисципліни. Активу студентів було запропоновано також звернутись до студентського самоврядування факультету і університету.

     На засіданні кафедри будівельних і дорожніх машин було розглянуто питання щодо висловлених побажань студентів групи М–16т1–22, також було запрошено відповідального викладача з цієї дисципліни Вікторію Шевченко, яка уточнила, надала роз'яснення та розповіла про можливості створення факультативних занять з дисципліни: «Основи програмування».

   Тепер студенти за бажанням будуть мати змогу отримувати поглиблені знання з вирішення поглиблених прикладних завдань за напрямом підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання.


To top