«Ukraine digital: синергії взаємодії на шляху до відновлення»

Українські університети активно розвивають цифрові можливості для забезпечення якісної освіти в умовах воєнного конфлікту. За підтримки Німецької служби академічних обмінів (DAAD) та в рамках проекту «Establishment of German-Ukrainian University Network for Securing Successful Education in Ukrainian Universities in Time of War and Crisis», 22 лютого 2024 року відбулася конференція "Ukraine Digital: синергії взаємодії на шляху до відновлення".

Представники кафедри будівельних і дорожніх машин Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ), доцент Олег ЩЕРБАК та аспірант Андрій СУМІНОВ, виступили з презентацією навчального матеріалу "Основи автоматизованого проектування машин: курс-ресурс".

Доцент Олег ЩЕРБАК, кандидат технічних наук, описав курс-ресурс як повністю забезпечений матеріалами для самостійного вивчення. Лекції та практичні заняття цього курсу доступні у відеоформаті, що дає студентам можливість навчатися дистанційно та в будь-який зручний для них час. Курс є універсальним і може бути використаний у будь-якій галузі, що сприяє розвитку компетентностей у сучасних умовах.

Такі ініціативи відображають стрімке розвиток української освіти в цифровій епохі та надають студентам доступ до якісної освіти незалежно від зовнішніх обставин.


To top