Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації викладачів кафедри будівельних і дорожніх машин

З 03 липня по 10 вересня 2023 року Декан механічного факультету ХНАДУ проф. Єфименко Олександр Володимирович взяв участь у підвищенні кваліфікації за програмами «Актуальні питання забезпечення якості вищої освіти в сучасних умовах» та «Технології доброчесного використання штучного інтелекту у сфері освіти та науки», кожна обсягом 180 годин (6 кредитів ЄКТС).

Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації за програмою «Актуальні питання забезпечення якості вищої освіти в сучасних умовах» була розроблена фахівцями Національного університету «Одеська юридична академія» та Центру українсько-європейського наукового співробітництва, передбачала навчальне навантаження за темами «Проєктування та впровадження освітньої програми у ЗВО», «Критерії оцінювання освітньої програми: практичні поради до застосування», «Особливості акредитації освітніх програм в умовах війни». За підсумками підвищення кваліфікації було опубліковано науково-методичну доповідь на тему «Вплив новітніх технологій на якість вищої освіти».

Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації за програмою «Технології доброчесного використання штучного інтелекту у сфері освіти та науки»  була розроблена фахівцями Полтавського державного аграрного університету та Центру українсько-європейського наукового співробітництва, передбачала навчальне навантаження за темами: «Що таке штучний інтелект та його перспективи у найближчі роки»; «Перспективи використання штучного інтелекту в галузі освіти та науки»; «Перспективи використання штучного інтелекту в комерційній діяльності». За підсумками підвищення кваліфікації було опубліковано науково-методичну доповідь у співавторстві на тему «Особливості впровадження штучного інтелекту в сучасну вищу освіту».

Успішне завершення програм підвищення кваліфікації підтверджено свідоцтвами.  


To top