Вітаємо переможців ХVI Міжнародного конкурсу студентських науково-дослідних культурно-мистецьких робіт іноземними мовами

Кафедра менеджменту вітає здобувачів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Корчму Станіслава, Кужелеву Марію й Курила Івана, які під керівництвом ст. викл. кафедри іноземних мов Понікаровської Світлани Володимирівни, здобули перемогу на ХVI Міжнародному конкурсі студентських науково-дослідних культурно-мистецьких робіт іноземними мовами "Сучасна освіта: найбільші загрози та виклики" у категорії англійської мови. 

Конкурс, організований кафедрою іноземних мов Харківського національного автомобільно-дорожнього університету за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді і спорту Харківської міської ради, оцінювався з урахуванням актуальності та оригінальності ідей, логіки мислення та аргументації, а також рівня володіння іноземною мовою.

Корчма Станіслав – диплом І ступеня у номінації «Практично-значущий підхід».

Кужелева Марія – диплом ІІ ступеня у номінації «Логіка викладення».

Курило Іван – диплом І ступеня у номінації «Контекстуальний підхід».

Такі досягнення свідчать про високий рівень знань та творчості учасників. Це великий успіх, на який варто пишатися!

Подібні конкурси є надзвичайно важливими для стимулювання та підтримки творчості та дослідницької роботи студентів. Такий успіх свідчить про високу компетентність у роботі з іноземними мовами, глибоке розуміння теми "Сучасна освіта: найбільші загрози та виклики" і оригінальний підхід до її вивчення та аналізу. Це чудовий приклад того, як молодь може принести новаторські ідеї та внести значний внесок у сферу освіти.

Бажаємо Станіславу, Марії й Івану натхнення, нових цікавих відкриттів та подальших успіхів у вашій творчості та наукових дослідженнях.

Світлана Володимирівно, сердечні вітання за ведення та підтримку такої талановитої команди студентів! Бажаємо вам подальших досягнень у вашій роботі з молодими дослідниками!