ХІ Міжнародна науково-методична конференція та Міжнародна наукова конференція EAS «БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ»

Студенти-першокурсники Черьомухін Павло і Іванченко Павло (гр. ММ-12т1-19) під керівництвом доц. Крайнюк Олени Володимирівни взяли участь у ХІ Міжнародній науково-методичній конференції та Міжнародній наукової конференції EAS «БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ», яка була проведена в НТУ «ХПІ». В цьому році було подано понад 120 доповідей на різні теми. Роботи наших студентів викликали активний інтерес, оскільки зачіпають актуальні питання безпеки життя і здоров'я людей в сучасних умовах.

1.    Черьомухін П.О., Іванченко П.О. Контроль якості пального для забезпечення вимог техногенної безпеки  // Збірник доповідей ХІ Міжнародної науково-методичної конференції Міжнародної наукової конференції Європейської Асоціації наук з безпеки (EAS) "БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ У СУЧАСНИХ УМОВАХ", 5 – 6 грудня 2019 р., НТУ «ХПІ»,– Харків, 2019. – С. 147-148.

2.    Іванченко П.О.., Черьомухін П.О. Дослідження небезпеки лісових пожеж за допомогою дистанційних систем детектування і спостереження // Збірник доповідей ХІ Міжнародної науково-методичної конференції Міжнародної наукової конференції Європейської Асоціації наук з безпеки (EAS) "БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ У СУЧАСНИХ УМОВАХ", 5 – 6 грудня 2019 р., НТУ «ХПІ»,– Харків, 2019. – С. 246-247.