Відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів на кафедрі метрології та БЖД

18 грудня 2018 року на кафедрі метрології та безпеки життєдіяльності відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт. Усі дипломні роботи магістрів присвячені актуальним темам, виконані на високому рівні за допомогою новітніх програмних пакетів та згідно сучасних вимог та стандартів. Магістранти блискуче захистили результати своїх досліджень та впевнено відповідали на питання членів екзаменаційної комісії.

Очолив роботу державної екзаменаційної комісії учений секретар ННЦ "Інститут метрології", к.т.н., с.н.с. Скляров Володимир Васильович. У складі комісії працювали: завідувач кафедри метрології та БЖД, д.т.н., проф. Полярус Олександр Васильович, д.т.н., проф.Сахацький Віталій Дмитрович, к.т.н., доцент Коваль Олександр Андрійович, к.т.н. Петрукович Дмитро Євгенович.

Захист був хвилюючим як і для 10 випускників, так і для викладачів-керівників кваліфікаційних робіт, але всі магістри виправдали сподівання. Голова комісії, Скляров Володимир Васильович, відзначив високий рівень магістерських робіт, оригінальність їх тематики та практичне спрямування.

На захист дипломів також завітали заступник ректора (перший проректор) Ходирєв Сергій Якович, декан механічного факультету Кириченко Ігор Георгійович та заступник декана з навчально-методичної роботи Рукавишников Юрій Васильович.

Щиро вітаємо студентів-магістрів із успішними захистами кваліфікаційних магістерських робіт! Попереду вручення дипломів!

To top