ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ!

Студентки механічного факультету ХНАДУ, Євгенія Плечова (ММ-42т1-18) та Дар’я Биценко (ММ-31-18), взяли участь у II-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт МОН України зі спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», який відбувся 21 квітня 2021 року у Луцькому національному технічному університеті. Дистанційний формат проведення Конкурсу не став на заваді справжній науковій дискусії, щодо актуальних питань метрології, вимірювальної техніки, інформаційно-вимірювальних систем та якості продукції. Участь у науковому заході взяли 121 студент із 36 закладів вищої освіти України (Київ, Суми, Луцьк, Львів, Рівне, Харків, Дніпро, Камꞌянець-Подільський, Житомир, Івано-Франківськ, Одеса), які презентували результати власних досліджень. До складу журі конкурсу увійшли провідні науковці галузі, представники закладів вищої освіти. До уваги галузевої комісії шляхом рецензування було відібрано 23 конкурсні роботи із 21 закладу вищої освіти.

Студентки  виконали наукову роботу на тему: «Дослідження методів зменшення динамічних похибок вимірювань в багатопараметричних вимірювальних інформаційних системах» під керівництвом доцента кафедри метрології та безпеки життєдіяльності Андрія Олександровича Коваля. Вони впевнено переконали конкурсну комісію у високій професійній компетентності та науково-практичній значимості отриманих результатів. За підсумками роботи конкурсної комісії з оцінювання змісту роботи, рівня представленої презентації, доповіді та відповідей на запитання Євгенія Плечова та Дар’я Биценко отримали почесне II місце і нагороджені дипломом II ступеня.

Вітаємо Євгенію і Дар’ю, та їхнього наукового керівника Андрія Олександровича Коваля із перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів.


To top