Актуальні проблеми та перспективи розвитку фундаментальних, прикладних, загально-технічних та безпекових наук

Викладачі та студенти кафедри МБЖД взяли активну участь у конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку фундаментальних, прикладних, загально-технічних та безпекових наук», що відбулась 27 червня у м. Київ. 

Під час конференції колективом кафедри МБЖД представлено доповіді на такі теми:

- The consequences of the missile destruction of the Zmiiv thermal power station – обговорювались наслідки ракетного знищення Зміївської теплової електростанції.

- Використання штучного інтелекту в галузі охорони праці: навички AI-фахівця – розглядалися навички, необхідні для AI-фахівця у сфері охорони праці.

- Дослідження електромагнітного випромінювання транспортних засобів – піднімалися питання дослідження впливу електромагнітного випромінювання, що випромінюють транспортні засоби.

- Радіаційна безпека – висвітлювались актуальні питання радіаційної безпеки.

- Забезпечення заходів з радіаційної безпеки у Харкові при руйнуванні реактора РБМК – 1000 на Курській АЕС – розглядалися заходи щодо радіаційної безпеки у разі руйнування реактора.

- Оцінка пожежної обстановки по результатам прогнозування – обговорювались методи оцінки пожежної ситуації на основі прогнозних даних.

- Актуальні проблеми методики навчання безпеки життєдіяльності та охорони праці – розглядались сучасні проблеми і методики навчання в галузі безпеки життєдіяльності та охорони праці.

Конференція стала важливим майданчиком для обміну досвідом та обговорення нагальних питань у різних галузях науки. Вона сприяла налагодженню наукових контактів, обміну новітніми ідеями та підвищенню рівня знань учасників. Важливість таких заходів важко переоцінити, адже вони стимулюють розвиток наукових досліджень і впровадження інноваційних підходів у різних сферах.

Бажаємо всім учасникам конференції подальших успіхів у їх науковій діяльності та нових досягнень!


To top