День відкритих дверей. Презентуємо спеціальність "Інформаційно-вимірювальні технології"

30 березня (субота) 2024 року об 11.00 годині кафедра Метрології та безпеки життєдіяльності ХНАДУ запрошує всіх бажаючих на День відкритих дверей, який буде проходити в онлайн форматі за посиланням: https://meet.google.com/yts-oqks-opb 

Під час зустрічі презентовані інформаційні матеріали, що стосуються спеціальності 175 "Інформаційно-вимірювальні технології", вступу до університету на всі спеціальності, інформація щодо проведення підготовчих курсів і здачі НМТ, та вступну компанію в Україні. Підготовлено чек-лист «Вступ-2024» та «НМТ-календар».

Сучасне підприємство сьогодні важко уявити без фахівців з метрології. На підприємстві будь-якої галузі промисловості необхідно постійно вимірювати параметри технологічних процесів та контролювати якість промислової продукції, що виробляється. Інтенсивне впровадження новітніх комп’ютеризованих інформаційно-вимірювальних систем у виробничий процес неможливе без висококваліфікованих інженерів, які будуть проєктувати, впроваджувати та обслуговувати ці системи. Таким чином, сфера діяльності фахівців з інформаційно-вимірювальної техніки охоплює майже всі галузі промисловості України. Також до сфери діяльності наших студентів-фахівців   відноситься стандартизація та сертифікація промислової продукції, споживчих товарів та послуг, забезпечення державного контролю в цій сфері.

Запрошуємо абітурієнтів вивчати сучасні інформаційні та вимірювальні системи, опановувати передові технології інтелектуальних вимірювань, використовуючи найновіші мови програмування.

Ви дізнаєтеся про різноманітні методи та засоби вимірювання різних фізичних величин, глибоко досліджуєте  питання теоретичної, законодавчої та прикладної метрології, що є основою точних вимірювань та стандартизації.

Приєднуйтесь до нас і ваші знання та навички знайдуть широке застосування в сучасній технологічній індустрії!

 

 


To top