III МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦЯ “THEORY, SCIENCE AND PRACTICE”

КАФЕДРA БУДІВЕЛЬНИХ І ДОРОЖНІХ МАШИН
ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У III МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “THEORY, SCIENCE AND PRACTICE”,
05-09 ЖОВТНЯ 2020 р.,
ТОКІО, ЯПОНІЯ

 

Сертифікат доц. Орел О.В.

Сертифікат доц. Щукін О.В.

Сертифікат доц. Іваненко О.І.

«Theory, science and practice» – саме так звучить назва III міжнародної науково-практичної конференції, у якій прийняла участь кафедра будівельних і дорожніх машин у Токіо (Японія). Конференція була присвячена висвітленню важливих сучасних питань у сфері технічних, математичних і гуманітарних наук. Наукова конференція 2020 у Японії – це публікації напрацювань світових науковців в області машинобудування, матеріалознавства, експлуатації машин та інших областях, які цікаві сучасній науковій спільноті.

Основні проблеми, які були висвітлені викладачами кафедри БДМ  (доц. Щукін О.В., Доц. Орел О.В., доц. Іваненко О.І.) пов'язані із необхідністю розвитку зв'язків у конструюванні та експлуатації машин, постачанні комплектуючих, втратою традиційних ринків збуту продукції та пошуком нових, орієнтацією підприємств на випуск сучасної продукції, а також технічною відсталістю і низькою, порівняно з міжнародними стандартами, якістю виробів.

Зараз важливо налагоджувати зв'язок для підготовки фахівців, які повинні мати змогу адаптуватися на виробництвах широкого машинобудівного комплексу з різноманітним асортиментом та високими показниками якості продукції.

Участь у конференції для всіх учасників була дистанційною. Така форма участі дозволяє не витрачати багато часу і при цьому ставати повноцінним учасником наукової конференції, яка проходить на іншому кінці землі.

Міжнародна науково-практична конференція проходила у дружній атмосфері та мала велике значення для наукової спільноти. За результатами конференції були опубліковані тези та наші співробітники отримали електронні сертифікати.  


To top