Інформаційні технології в освіті, техніці та промисловості

Під керівництвом доцента кафедри МБЖД Михайло Миколайовича Кравцова студенти 3 курсу  спеціальності "175 Інформаційно-вимірювальні технології" М. С. Куроп'ятник та О.В. Ткаченко взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції молодих учених і студентів "Інформаційні технології в освіті, техніці та промисловості".

Ця конференція надає молодим науковцям та студентам платформу для обговорення та обміну ідеями щодо сучасних інформаційних технологій та їх застосування в освіті, техніці та промисловості.

Студенти нашого університету представили декілька досліджень та проєктів, що відображають їхні високі навчальні досягнення та дослідницький потенціал.

Ми горді, що наші студенти долучилися до цього наукового заходу і представили наш університет на національному рівні. Вітаємо їх з успішною участю і віримо в подальші наукові досягнення та яскраве майбутнє у галузі інформаційних технологій. Нехай ця конференція буде лише початком для нових висот і досягнень у світі науки та технологій. Бажаємо їм подальших успіхів та невичерпного натхнення!


To top