Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно-небезпечних об’єктах

2 листопада 2023 р. кафедрою метрології та безпеки життєдіяльності ХНАДУ було проведено щорічну Всеукраїнську науково-практичну Інтернет-конференцію здобувачів вищої освіти і молодих учених «Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно-небезпечних об’єктах».

В рамках цієї конференції, більше ніж 80 учасників з провідних університетів України, таких як Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Національний університет цивільного захисту України, Державний біотехнологічний університет, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», НТУ України «КПІ імені Ігоря Сікорського», Черкаський державний технологічний університет, Український державний університет науки і технологій, Харківський національний університет повітряних сил, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова та інші представили свої дослідження та висловили ідеї щодо важливих аспектів метрології та безпеки життєдіяльності.

Найкращою доповіддю стала робота студента групи ММ-31-21 Микити Куроп’ятника. Його дослідження на тему "Комфортний мікроклімат підприємства – запорука надійної виробничої діяльності" отримало високу оцінку організаторів конференції та учасників.

За результатами роботи конференції підготовлено збірку матеріалів конференції у електронному вигляді, що дозволить поділитися знаннями та дослідженнями з іншими спеціалістами.

Бажаємо усім учасникам наукових досягнень та натхнення для подальшої роботи над питаннями метрології та безпеки життєдіяльності. Нехай ваша наукова діяльність приносить користь і сприяє розвитку нашої галузі. 


To top