People and the world: global problems of human development

Під керівництвом доцента кафедри МБЖД Олени Володимирівни Крайнюк студенти гр. Т-41-20 Данило Семенов і Олександр Бочко взяли участь у

XIV Міжнародній науково-практичній конференції
«People and the world: global problems of human development»,
Prague, Czech Republic, 18 december, 2023.

Проблеми безпеки на транспортних підприємствах стають все більш актуальними у контексті стрімкого розвитку технологій, зростаючого обсягу перевезень та зміни умов праці.

Студенти досліджували та представити інноваційні технології, спрямовані на покращення умов праці та безпеки на транспортних підприємствах. Їх робота "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОХОРОНІ ПРАЦІ НА ТРАНСПОРТНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: ПОКРАЩЕННЯ БЕЗПЕКИ ТА УМОВ ПРАЦІ" не лише відображає високий рівень професійності студентів, а й важливість їхнього дослідження для практичного впровадження у сфері транспортної безпеки.

Робота кафедри МБЖД направлена на підготовку студентів та спрямування їхнього потенціалу на розв'язання насущних проблем. Підтримка, керівництво та настанови викладача сприяли тому, що студенти могли ефективно виявити свої здібності та донести важливість своєї роботи на міжнародному рівні.

Вітаємо студентів! Їх дослідження несе значний потенціал для подальшого розвитку та покращення умов праці на транспортних підприємствах. Надіємося на подальші успіхи у їх науковій та професійній діяльності.


To top