Практичні заняття для викладачів з роботи з LMS Moodle

Протягом осіннього семестру Лабораторією інноваційних технологій в освіті були проведені тренінги для викладачів ХНАДУ з використання навчального сайту на платформі Moodle.

Важливо відзначити, що ці тренінги слугували платформою для обговорення актуальних питань з дистанційного навчання. Учасники мали можливість ставити питання та отримувати негайні відповіді. Викладачі кафедри МБЖД активно брали участь у роботі вебінарів. За результатами тренінгів "Практичні заняття для викладачів з роботи з LMS Moodle" кожен учасник отримав сертифікат, який зараховується як підвищення кваліфікації на 15 годин (0.5 кредити ECTS).

Щиро дякуємо спікерам: Наталії Олександрівні Комишан та Ользі Василівні Прудковій, за високий рівень організації цих важливих навчань. Ваші зусилля та професійний підхід сприяли зміцненню навичок викладачів ХНАДУ у роботі з платформою Moodle. Також велика подяка за можливість ознайомлення із вмістом вебінарів через записи, що надає можливість вивчення матеріалу тим, хто не міг взяти участь в онлайн-заходах. Ваш вклад у розвиток освіти та підтримка викладачів при  підготовці ЕКР варта високої оцінки.


To top