Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт!

На базі державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку було проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі маркетингу. Командою студентів І та ІІ курсів Харківського національного автомобільно-дорожнього університету під керівництвом зав. каф. комп’ютерних систем, проф. Бабенко В.О. було представлено комплексну наукову роботу на тему «Блокчейн-технології: умови діджиталізації міжнародного маркетингу».  

Студенти І курсу Негара Олексій та ІІ курсу Бережна Єлизавета гідно представили свою науково-дослідну роботу, присвячену новітнім інформаційним технологіям та процесам діджиталізації у сфері маркетингу, на підсумковій конференції надали вичерпні відповіді на питання журі.

За рішенням конкурсної комісії науково-дослідна робота Негари Олексія та Бережної Єлизавети під керівництвом доктора наук, професора Бабенко Віталіни Олексіївни була нагороджена дипломом І ступеня.

Результати проведеного дослідження було впроваджено в Представництві Європейського союзу України - Ініціатива «Team Europe».

Щиросердно вітаємо студентів Негару Олексія, Бережну Єлизавету та їх наукового керівника проф. Бабенко В.О. з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт! 

Бажаємо творчої наснаги та подальших наукових звершень!