ECIU4UKRAINE TRAINING IN LODZ

Lodz Technology University організував навчання для партнерів з українських університетів. Цей захід є лише частиною значно більшого проекту ECIU4Ukraine, який фінансується польським Національним агентством академічних обмінів NAWA. Тренінг готується для академічного адміністративного персоналу та викладачів, а тема: "Innovative Teaching and Learning Tools and Methods (T&L) with Coaching" (Інноваційні засоби та методи викладання та навчання з коучингом). Досвід у цій сфері та підходи, які використовується в університеті ECIU можуть допомогти українським викладачам залишатися у тренді не зважаючи на військовий стан.

13 представників з 10 українських університетів, прийняли участь у ECIU4Ukraine. Представником від ХНАДУ, кафедри БДМ був Холодов А.П. Тренінги відбулися з 24 по 26 жовтня 2023 року в Лодзі та Унеюві. Тренінг складається з різних модулів: методи активного навчання, корисні інструменти для активної взаємодії зі студентами, вступ до проблемного навчання, оцінювання результатів навчання та коучинг як ефективна стратегія викладання та навчання.

За допомогою цього семінару українські університети отримали знання про поточні освітні тенденції та методи, які використовуються в європейських університетах, що дасть змогу досягти розвитку та відновлення після закінчення війни.    


To top