Сучасні проблеми науки, освіти та суспільства

Представники кафедри будівельних і дорожніх машин Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, професор Супонєв Володимир Миколайович, доцент Пімонов Ігор Георгійович, доцент  Разарьонов Леонід Володимирович, доцент Рагулін Віталій Миколайович, доцент Рукавишніков Юрій Васильович, взяли активну участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції "Сучасні проблеми науки, освіти та суспільства," яка відбулася в Києві з 8 по 10 січня 2024 року.

Конференція, яка була організована міжнародною спільнотою вчених та дослідників, об'єднала учасників з різних країн для обговорення актуальних проблем сучасності у науці, освіті та суспільстві. Представники ХНАДУ взяли участь у конференції протягом 24 годин, що оцінюється в 0,8 кредитів ECTS.

Під час заходу вони активно обмінювалися досвідом та знаннями з колегами з інших університетів, презентували результати своїх досліджень та взяли участь у дискусіях навколо важливих тем сучасної науки та освіти.

Участь представників ХНАДУ у цій конференції свідчить про важливість університету в міжнародному науковому співтоваристві та його внесок у розвиток науки та освіти в Україні.


To top