ЗВІТИ АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ БУДІВЕЛЬНИХ І ДОРОЖНІХ МАШИН

Звіт аспірантів - це важливий етап наукової підготовки. На цьому етапі аспіранти демонструють свої досягнення, отримують цінні поради від викладачів та колег, а також планують подальшу роботу. 

13 червня 2024 року на кафедрі будівельних та дорожніх машин відбулося засідання, на якому аспіранти кафедри представили звіти про свою навчальну та наукову роботу.

У засіданні взяли участь керівники аспірантів, викладачі кафедри, а також науковці, роботодавці та стейкхолдери. Звіти аспірантів були присвячені актуальним проблемам машинобудівної галузі.

Аспіранти доповіли про результати досліджень, проведених ними протягом останнього року та ділилися планами на майбутню працю.

Після представлення звітів відбулося їх обговорення. Викладачі кафедри та аспіранти задавали питання доповідачам та висловлювали свої зауваження.

За результатами обговорення кафедра відзначила високий рівень наукової роботи аспірантів та дала їм рекомендації щодо подальших досліджень.

Кафедра будівельних та дорожніх машин пишається своїми аспірантами та щиро бажає їм успіхів у науковій діяльності.

 

Додаткова інформація:

На сайті кафедри також можна знайти контактну інформацію викладачів кафедри, аспірантів та ознайомитися з програмами наукових досліджень.


To top