Серія вебінарів про Autodesk Fusion

16-31 травня 2024 р.

Україномовна спільнота Autodesk запрошує до серії практичних вебінарів
 «Autodesk Fusion – ідеальний САПР для мейкерства» !

Цифровізація виробництва вже не нове явище, й воно розвивається дуже стрімко. Для мейкерської спільноти САПР – невід’ємна складова. САПР рішення бувають дуже різноманітними як по цінам так і по можливостям.

Одним із рішень є Autodesk Fusion, й має безкоштовну версію для персонального використання. Це одне із найкращих якщо не найкраще рішення для мейкерів. Що саме ви можете робити за допомогою Fusion? Які можливості є у тих чи інших типів підписок на Fusion? З чого почати навчання щоб використовувати Fusion?

Власне перші кроки і відповіді на ці та інші питання будуть надані під час серії практичних вебінарів Autodesk Fusion!

Всі вебінари будуть проходити з 17:00 до 18:00 за київським часом. Реєстрація відбувається на всю серію одразу, але кожен захід опублікований на окремій сторінці:

16.05.2024 – Ввідна презентація про Autodesk Fusion (дана сторінка)

17.05.2024 – Огляд інтерфейсу Fusion

23.05.2024 – Створення ескізів та деталей у Fusion

24.05.2024 – Варіанти виробництва 3D-моделей з Fusion 

30.05.2024 – Підготовка 2D-траєкторій у Fusion для пласких елементів 

31.05.2024 – Підготовка 3D-моделей у Fusion для друку на 3D-принтерах 

 

Реєстрація >>за цим посиланням<<.

 

Всі учасники отримають не лише знання про Autodesk Fusion, а й можливість отримати сертифікат від Autodesk ATC про участь в даному короткотривалому курсі. Для цього буде потрібно  виконати завдання, про які детальніше буде надана інформація на ввідній презентації в перший день. Якщо у вас є запитання, то сміливо пишіть їх в коментарях.

Доповідач: Дмитро Мухін – менеджер україномовної спільноти Autodesk, авторизований викладач Autodesk Inventor та Fusion.