The victory in the International competition of student papers

The victory in the International competition of student papers

in the specialty of 263 «Occupational Health and Safety. Civil Defence»

 

Щирі вітання від колективу кафедри метрології та безпеки життєдіяльності нашим студентам, що показали гідний результат на міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 263 «Охорона праці. Цивільний захист»:

Подригало Віль Феліксович (ММ-51-22) нагороджений дипломом 1 ступеня за представлену роботу «Розумні технології у охороні праці: нові тенденції та креативні ідеї» (Науковий керівник – О.В. Крайнюк)

Коваль Олександр Олександрович (М-51-22), Чабанов Ігор Олександрович (ДГ-42-19) нагороджені дипломами 2 ступеня за представлену роботу «Аналіз способів забезпечення безпеки об`єктів трубопровідного транспорту на основі аналізу техногенного ризику» (Наукові керівники – О.І. Богатов, Є.О. Дорожко)

Биценко Дар’я Павлівна (ММ-51-22) нагороджена дипломом 3 ступеня за представлену роботу «Причини, наслідки та профілактика пожеж електричних і гібридних транспортних автомобілів» (Науковий керівник – М.М. Кравцов)

 

Ще раз вітаємо переможців та їх наукових керівників з перемогою та бажаємо їм невичерпної енергії й творчого натхнення до нових досягнень і здобутків у подальших наукових пошуках.


To top