ВІАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З ОХОРОНИ ПРАЦІ!

Уже 14 років викладачами кафедри метрології та безпеки життєдіяльності організовано Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека» (Охорона праці).

Ми раді відзначити, що інтерес студентів до наукової діяльності зростає з кожним роком. У цьому році на конкурс було подано 93 роботи (160 учасників) з 35 закладів вищої освіти.  

Метою Конкурсу стало створення умов для розкриття творчих здібностей і виховання студентської молоді, збереження і поповнення інтелектуального потенціалу, стимулювання науково-дослідної роботи студентів, подальшого розвитку інтеграції науки і освіти.

На підсумковій конференції 15 квітня взяли участь 40 здобувачів. 

З вітальним словом до учасників конференції звернувся завідуючий кафедрою МБЖД Олександр Васильович Полярус: «Тільки ваша енергія, молодість, здоровий оптимізм і величезне бажання працювати можуть привести нашу країну до нових горизонтів. У сучасних умовах забезпечення безпеки не можливо без нових революційних ідей і проектів. Необхідно шукати інновації в створенні оптимальних умов праці, для того, щоб рухатися вперед, досягати вершин. Бажаю вам успіхів і нехай творча атмосфера супроводжує вас у всьому».

Наші студенти також підготували наукові дослідження. Тема «Підвищення безпеки виробництва за допомогою цифрових технологій» є надзвичайно перспективною. Свої результати у даному напрямі представили студенти  механічного факультету Кальченко Данило (ММ-42т-18) та Черьомухін Павло (ММ32т1-19) під керівництвом доцента кафедри МБЖД Крайнюк Олени Володимирівни. Їх робота була відзначена дипломом ІІІ ступені.

Цікаву роботу «Комп’ютерне моделювання стійкості баштового крану» подано на конкурс магістрами Стешенко Олексієм та Гринченко Глібом (М-52-20), які  отримали диплом ІІ ступеня.

Досліджувала умови праці на робочих місцях промислових підприємств по терморадіаційній напруженості магістр механічного факультету Хорсаженко Катерина (ММ-51-20), яка стала переможцем конкурсу та отримала диплом І ступеня. Керівником, наставником та помічником для студентів був проф. кафедри МБЖД Богатов Олег Ігорович.  

Впевнена, що завдяки цілеспрямованості і міцним знанням, отриманим в університеті, всі наші студенти обов'язково доб'ються успіхів, зможуть багато зробити для процвітання нашої країни. Удачі вам і всього самого доброго.


To top