85 Викладацька конференція ХНАДУ та два захисти дисертацій на кафедрі БДМ

11-13 ТРАВНЯ 2021 РОКУ - ВІДБУЛАСЬ 85 ВИКЛАДАЦЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ ХНАДУ - ДВА ЗАХИСТИ КАНДИДАТСЬКИХ ДИСЕРТАЦІЙ НА КАФЕДРІ БУДІВЕЛЬНИХ І ДОРОЖНІХ МАШИН

На конференціі були заслухані цікаві доповіді перспективних науковців не тільки з України, а ше і з ближнього зарубіжжя. Новітні розробки аспірантів і їх керівників та вдале поєднання сучасних технологій машинобудування дозволили встановити інноваційну траєкторію розбудови всієї галузі.

Колектив кафедри “БУДІВЕЛЬНИХ І ДОРОЖНІХ МАШИН” щиро вітає свою колегу ЧАПЛИГІНУ ОЛЕКСАНДРУ МИХАЙЛІВНУ із захистом кандидатської дисертації на здобуття наукового ступеню кандидата технічних наук.Керівник – завідувач кафедри ШЕВЧЕНКО ВАЛЕРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ.

Бажаємо успішного втілення всіх творчих та наукових задумів, наснаги в професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках! Нехай підґрунтям щасливого особистого життя та плідної професійної діяльності буде міцне здоров`я, вдача, підтримка родини та колег!

Також, колектив кафедри “БУДІВЕЛЬНИХ І ДОРОЖНІХ МАШИН” щиро вітає Єрмакову Світлану Олександрівну із захистом кандидатської дисертації на здобуття наукового ступеню кандидата технічних наук. Керівник – Крупко Валерій Григорович. Донбаська державна машинобудівна академії (м.Краматорськ). Бажаємо Світлані Олександрівні та її науковому консультантові нових творчих й наукових здобутків та перемог!


To top